Waarom een vakman voor installatiewerk?

Door de installatie van uw keuken of badkamer uit te besteden, weet u zeker dat de klus op professionele wijze wordt geklaard. Het monteren van keuken- en badkamerapparatuur is lastig en vereist specialistische kennis. In de omgeving van Drachten hebben wij hier veel ervaring mee. Wij helpen u dan ook vraag bij al uw installatiewerk! Of het nu alleen gaat om het plaatsen van een extra toilet, of juist om het vervangen van een gehele keuken: onze installateur draait er zijn hand niet voor om. Wij zorgen dat de montage perfect verloopt, binnen het afgesproken tijdsbestek en zonder al te veel overlast te veroorzaken.

Wilt u sanitair of keukenapparatuur laten plaatsen, maar heeft u nog geen keuze gemaakt op het gebied van stijl en/of kleur? Ook voor deskundig advies bent u bij ons in Drachten aan het juiste adres. Voor ieder budget bieden we diverse mogelijkheden aan, hiervoor werken we samen met vele partners in Noord-Nederland. Snelle levering en uitstekende montage gegarandeerd!

Professionele installateurs

Ons bouwbedrijf heeft jarenlange ervaring, zowel met het plaatsen van nieuwe apparatuur als met het vervangen of vernieuwen van bestaand sanitair. Onze installateurs weten precies wat de geldende normen zijn, en waarop qua veiligheid gelet moet worden. U weet zeker dat uw installatiewerk perfect wordt uitgevoerd!