Voor al uw timmerwerk

Heeft u timmerwerk dat gedaan moet worden? Een houten wandje plaatsen? Uw kozijnen vernieuwen? Of wilt u bijvoorbeeld kasten op maat laten maken? Alle timmerklussen in Drachten kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van ons klusbedrijf. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het timmervak, ook vandaag de dag kunnen wij u met alle timmerklussen van dienst zijn.

Wellicht kunt u simpel timmerwerk zelf prima uitvoeren. Lastige klussen blijven echter vaak te lang liggen. Zonde! Voor een klein bedrag sturen wij in Drachten één van onze vakmannen naar u toe, die de klus snel voor u klaart. U kunt in no time genieten van het resultaat, zonder u hier verder nog druk om te hoeven maken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Houtskeletbouw

Onze ervaren vakmannen zijn specialisten op het gebied van hout. Zo kunnen wij één enkele kast voor u timmeren, maar creëren we met behulp van hout ook hele huizen! Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in houtskeletbouw. Met deze bouwmethode kunnen wij de bouwtijd van uw aanbouw, uitbouw of hele woning verkorten. Wilt u meer weten over deze methode? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u in Drachten langs voor een oriëntatiegesprek.